Les feministes

Jo no és que sigui de bon veure. Els anys passen factura i l'únic "bon" que tinc és el beure, que se'm dóna massa bé. Ara, si algun dia tinc un bajón d'aquells grossos sé el que he de fer per sentir-me guapa i atractiva: buscar fotografies de feministes.

Que ho fará que totes les dones que s'autoproclamen feministes son més lletges que pegar un pare? Jo tinc la teoria que abans de ser feministes eren simplement lletges, i arran de les mofes i insults justificats dels homes (a part de no menjar-se un rosco), han anat evolucionant cap als monstres odiosos que són ara. De totes elles en tinc una opinió, (i sent dona OJU!) de que són unes malfollades rabioses que no saben fotre res més que tocar els collons passi el que passi i es tracti el tema que sigui. Que hi ha guerra a Sibèria? Culpa dels homes. Que el preu del blat de moro es dispara a Guatemala? Culpa dels homes! Que cap dona vol tenir una jefa per sobre seu? Culpa dels homes (i un gran tema a tractar).
En el fons elles, les feministes, són, entre totes nosaltras, les més PUTES!

4 comentaris:

  1. El dia que trobi una feminista guapa voldrà dir que el món tal i com el coneixem està arribant a la seva fi.

    ResponElimina
  2. Si que son molt rabioses...A mes, si veuen un tipus carregat de testosterona, com jo, la prenen amb ell fins que marxa avorrit de tant merder.

    ResponElimina
  3. Ai que em sembla que ja et conec...

    ResponElimina
  4. Ai, a la que li descobreixin aquest blog... Si hi ha una cosa que els faci més ràbia que un home, és una dona que no sigui feminista.

    ResponElimina