Les putes a la platja

Jo no sóc gaire de platja. Em molesta la sorra, la calor, la sal enganxada a la pell, el cabell ressec i aspre... Últimament m'agrada encara menys quan veig la quantitat de lagartas que corren per la platja. Una de les coses que més ràbia em fa són les dones que fan topless quan estan prenent el sol però que quan decideixen anar a remullar-se es posen la part de dalt del bikini. Per què ho fan això? Alguna afectada m'ho pot explicar? Perquè a veure, si ensenyen els pits quan són a la sorra, per què es tapen quan seguramen l'aigua ja els taparà del tot?Una altra tipus de dona que em repugna bastant a la platja és la que arriba amb un carregamen d'utensilis sobredimensionat: tovallola, pinta, ulleres de sol, cremes, revista, aigua, fruita, pareo, més roba, arrecades, penjolls i braçalets, moneder, bolso, mp3, llibre, diadema, pinces del cabell, coixinet anatomic... i després s'estan 1 hora escassa fent l'idiota a la platja. Que algú m'ho expliqui també!No vull saber com serà la tendència de bikinis d'aquest any. De fet tant i fa, perquè ja sabeu que per molt que es tapin o es destapin, totes, absolutament totes...

8 comentaris:

  1. És curiós que moltes tinguin aquest gust per ensenyar els pits a la platja, sense cap vergonya i sense cap por al càncer de pell, i alhora s'indignin quan algun mascle els hi mira l'escot o els hi diu alguna perla sobre les seves mamelles.
    A més, com més torris les peres al sol, menys trigaran en quedar seques, arrugades i inservibles.

    ResponElimina
  2. d'aquí 20 anys la gent pagarà aquesta dèria per la pell morena...
    reina, posa'm 300g de melanoma!

    ResponElimina
  3. una platja sense topless es com una sabata sense peu ... salut

    ResponElimina
  4. A mi encara em fot més gràcia quan et demanen que els hi untis l'esquena amb crema i l'acabes fent servir com a lubricant per a penetrar-les analment davant de tothom i després encara et porten una cervesa del xiringuito. Ai, no, calla, que això em sembla que ho he somniat.

    ResponElimina
  5. Avi a una plaja nudista i això no passa. Bé, mentida, alguna he vist que es posava la part de baix per anar a l'aigua.

    ResponElimina
  6. Deuen ser del mateix tipus de dones que conviden un mascle a casa "per dormir"

    ResponElimina
  7. Sí, però després te la peles a casa tranquil·lament.

    ResponElimina