No vull tenir una jefa


Al llarg dels anys he anat recopilant una pila de dades sobre les relacions interprofessionals. Aquesta frase no és res més que la manera intel·lectual de dir que fa una colla d'anys que despotrico dels companys de feina amb les amigues. El tema en el que sempre hem estat totes d'acord és que mai dels MAIS volem o voldríem tenir una dona com a cap. Per què serà? Fàcil. Les dones amb un mínim de poder ens convertim en serps. Ras i curt. A la que tenen altres persones al càrrec els entra la mala folla i l'stress se'ls acumula a la fava, fent que hagin de putejar d'una manera desproporcionada a qualsevol subordinat, i si és dona més encara. Des que vaig començar a treballar, ara fa.. millor ni ho dic... he tingut de tot, caps homes i dones, i absolutament CAP de les dones que m'han manat se salva de cremar a la foguera per bruixa. Ep, que alguns homes també mereixerien morir, pero algun se salva, en canvi les dones-jefa... TOTES PUTES !

10 comentaris:

  1. faré un comentari poc elaborat:
    amb una jefa com la de la foto jo em deixo escupir a la cara

    ResponElimina
  2. Amb serp es queda vosté curta senyora, curtissima

    ResponElimina
  3. I les que són la seva pròpia jefa, són unes putes amb sí mateixes?

    ResponElimina
  4. Sempre és millor que, posats a tenir una jefa, sigui el més maca i de bon veure possible. Que sigui altament follable pels homes, vull dir. Perquè si hi ha res de pitjor que tenir una jefa, és tenir una jefa lleja. Perquè aquestes necessiten demostrar el "porqueyolovalgo" en l'àmbit merament professional, ja que fora del curro no les montarien ni les bèsties, i pobre del personal femení que se li posi pel davant.

    ResponElimina
  5. Les dones sempre haurien de dirimir les seves diferències en una lluita en el fang. En boles i amb el cony ben afaitadet, evidentment.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots per comentar!!!!
    Sembla que poc a poc la cosa s'anima !!!

    ResponElimina
  7. Jo vaig tenir una jefa collonuda. Clar que era ingenyera (poc femenina)

    ResponElimina
  8. Je, gairebé tots em doneu la raó i ningú diu res al respecte a la vida real... així va el país...

    ResponElimina